Die lewensgehalte van versorgingspersoneel by 'n fasiliteit vir individue met intellektuele gestremdheid - Wahl, Sindi (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MEdPsych (Educational Psychology))--University of Stellenbosch, 2007.