Geskiedenis van die Stellenbosch Libertaskoor en sy bydrae tot 'n multukulturele musieklewe - Lombaard, Delina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MMus (Music))--Stellenbosch University, 2008.