Verenigende Gereformeerde gemeente-Koelenhof : op reis van instandhouding tot gestuur-wees, die ontwikkeling van volhoubare plaasgemeenskappe - Meyer, Desmond Jacobus (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MTh (Practical Theology and Missiology))--University of Stellenbosch, 2009.