Koloniale en postkoloniale ontmoetings : representasie en identiteit in die romans Eilande (Dan Sleigh) en Pelican Bay (Nelleke Noordervliet) - Roux, Marie (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))—University of Stellenbosch, 2007.