Tienermeisies se betrokkenheid by dwelmmisbruik : 'n gender perspektief - Rhode, Jolene (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MEdPsych (Educational Psychology))--University of Stellenbosch, 2009.