Laat adolessente se identiteitsontwikkelingstatus na 'n gapingsjaar - Bosman, Cornelia Christina (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MEdPsych (Educational Psychology))--University of Stellenbosch, 2009.