Eisteddfod in Suid-Afrika met spesifieke verwysing na die Paarl Vallei Eisteddfod - Du Toit-Pearce, Minette (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MMus (Music))--University of Stellenbosch, 2009.