Implementering van ‘n personeelprestasiebestuurstelsel deur maatskaplikewerkbestuurders in diens van Departement Maatskaplike Ontwikkeling - Nolan, Tassia (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (M Social Work (Social Work))--University of Stellenbosch, 2009.