Die effek van 'n beroepsvoorligtingsprogram op die loopbaanvolwassenheid van leerders van histories-benadeelde gemeenskappe in Suid-Afrika - Van der Vyver, Amanda (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MSc (Psychology))--University of Stellenbosch, 2006.