Die sending van die Kommissarisse-Generaal, Nederburgh en Frykenius, en toestande in die volkplanting aan die Kaap tydens die verval van die Nederlandse-Oos-Indiese-Kompanie - Le Roux., J. S. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
MA