Aanvangsonderrig in klavier : ‘n situasie-analise en riglyne vir ondergekwalifiseerde musiekonderwysers in die Suid-Afrikaanse konteks - Henn, Wilana (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MMus (Music))--University of Stellenbosch, 2006.