Belewing van adolessente met Aandagtekort/Hiperaktiwiteit Versteuring - 'n kollektiewe gevallestudie - Engelbrecht, Anel (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MEdPsych (Educational Psychology)--University of Stellenbosch, 2009.