Suid-Afrika, Maleisie en post skikkingsgeweld : konstitusionele wysigings as oplossing vir geweld? - Haasbroek, Mart-Marie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MPhil (Political Science))--Stellenbosch University, 2008.