Oordrag van sintaktiese aspekte van die eerstetaal in die tweedetaalverwerwing van Xhosa - Lombard, Shona (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MA (General Linguistics))--University of Stellenbosch, 2009.