Effek van projektiewe narratiewe op kinders in kinderhuise se tekeninge van vrees - Olivier, Andries J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MEdPsych (Educational Psychology)--Stellenbosch University, 2008.