Die rol van etikettering van nutrientsamestelling op die voorkoming van vetverwante siekte : 'n sistematiese literatuuroorsig - Van Staden, Wehlia (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MNutr (Human Nutrition))--University of Stellenbosch, 2005.