Poging om die Aegilops sharonensis-verhaalde Lr56/Yr38 koringtranslokasie te verkort - Badenhorst, Pieter Engelbertus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MSc (Genetics))--Stellenbosch University, 2008.