Tydskrifvertalers as kulturele bemiddelaars : enkele gevallestudies in Suid-Afrika - Geldenhuys, Hilette (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MPhil (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2009.