Twee Afrikaanse romans in Engels : ’n ondersoek na die werkswyses van literere vertalers - Swart, Marius (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MPhil (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2009.