'n Opleidingsraamwerk gerig op gehalte aborsiesorg vir verpleegkundiges aan hoëronderwysinstellings in die Wes-Kaap - Smit, Ilze (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2010)
Thesis (PhD (Education)--Stellenbosch University, 2008.