Die oorgang van skool na universiteit : 'n teoretiese raamwerk vir 'n pre-universitêre intervensie - Nel, Celeste (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (PhD (Education )--University of Stellenbosch, 2008.