Kurrikulumontwikkeling vir volhoubare sportbestuuropleiding in Suid-Afrika - De Villiers, D. B. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (PhD (Education )--University of Stellenbosch, 2003.