Manlike subjektiwiteit in die Afrikaanse prosa vanaf 1980 tot 2000 - Visagie, Andries Gerhardus (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (DLitt (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2004.