Postkoloniale terugskrywing : verset teen of verbond met kolonialisme ; Tweespoor (Kortprosa) - Smit, Helena (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2006.