Die verhaal van die Samaritaanse vrou in Johannes 4:1-30, binne die konteks van die Ou Nabye Oosterse kulturele verwagtinge en die simboliese gebruik van water as 'n goue stroom wat vloei deur die vierde evangelie - Du Plessis, Carika (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MDiv (Practical Theology and Missiology))--University of Stellenbosch, 2007.