Die rol van spiritualiteit in die veerkragtigheid van Xhosa-sprekende gesinne in die Oos-Kaap - Loubser, Karla (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MA (Psychology))--University of Stellenbosch, 2005.