Die gebruik van Mamalvite en Flavomisien in die grootmaak van suiwelkalwers - Vermaak, Maizie Maria (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MPhil (Animal Sciences))--University of Stellenbosch, 2006.