Pastorale bediening vir die getuieniswerker in ‘n inter-kulturele en inter-godsdienstige konteks - Groenewald, Quentin (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MDiv (Practical Theology and Missiology))--University of Stellenbosch, 2007.