'n Konseptualisering van missionêre diakonaat met gepaardgaande implikasies vir bedieningstrukture in die Nederduitse Gereformeerde gemeente Onrusrivier - Venter, Nioma (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MDiv (Practical Theology and Missiology))--University of Stellenbosch, 2007.