Probleme wat ondervind word by die onderrig van Afrikaans as tweede taal by 'n LSEN-skool in Johannesburg : 'n gevallestudie van Hope-skool - Vorster, Martie Adriana (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2006.