Verskillende spiritualiteitstipes : adolessente se ervaring van ’n konneksie met God - Louw, Lizette (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MDiv (Theology. Divinity))--University of Stellenbosch, 2007.