Gebruik van die geïntegreerde kommunikasiemodel vir beeldvorming en –projeksie in die bepaling van die beelduitstraling van Helen Zille : die bekendstelling van ’n verfynde model vir die analise van ekspressiewe en relasionele boodskappe - Vermaak, Mariska (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MPhil (Document Design))--University of Stellenbosch, 2009.