Uitgebreide rol van onderwysers in die aanspreek van die behoeftes van kinders wat weerloos gelaat is in die konteks van MIV/VIGS - Taylor, Esmari (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MPhil (Sociology and Social Anthropology))--University of Stellenbosch, 2009.