Leierskap, spiritualiteit en teologiese opleiding : histories-teologiese perspektiewe in gesprek met die lewe en werk van Dietrich Bonhoeffer - Bester, Gottlieb Christiaan (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MDiv (Systematic Theology and Ecclesiology))--University of Stellenbosch, 2007.