Vergelyking van bestuurspraktyke van dorperboere in 1990 teenoor dorperboere in 2004 - Van Niekerk, E. M. (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MPhil (Agricultural Economics))--University of Stellenbosch, 2005.