Inkorporering van die omgewing in die wetenskapkurrikulum : ‘n gevallestudie met ‘n tros skole. - Petersen, Neal Theo (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MPhil (Curriculum Studies))--University of Stellenbosch, 2006.