Hermeneutiek van inklusiwiteit : Handelinge 15 as Bybelse raamwerk vir aanvaarding van die homoseksuele persoon binne die Verenigende Gereformeerde Kerk in Suider Afrika (VGKSA) - Pieterse, Abraham (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MDiv (Old and New Testament))--Stellenbosch University, 2006.