Die allokasie van hulpbronkoste as deel van 'n begrotingstoedelingsmodel vir hoer onderwysinstellings - Joubert, Francois Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MComm (Business Management))--Stellenbosch University, 2008.