'n Ondersoek na die effek van okkulomotoriese oefeninge in kombinasie met 'n visuelepersepsieprogram op die visuele persepsie by sewejarige leerders met visueel-perseptuele probleme - Vlok, Elizabeth Daphne (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MOccTher (Interdisciplinary Health Sciences. Occupational Therapy))--University of Stellenbosch, 2005.