Laat-adolessente se vreeshanteringsmeganismes en waargenome doeltreffendheid daarvan : 'n huidige en retrospektiewe profiel - Botha, Lize (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MA (Psychology))--University of Stellenbosch, 2005.