Die invloed van elektroniese handel op die toepaslikheid van die Wet op Belasting op Toegevoegde Waarde, no. 89 van 1991 - Oosthuizen, Sonia (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MAcc (Accountancy))--University of Stellenbosch, 2006.