Steven de Groote (1953-1989) : die loopbaan van 'n Suid-Afrikaanse konsertpianis - Kleynhans, Cara (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis ( MMus (Music))--University of Stellenbosch, 2007.