Strategiese linguistiese beleefdheid en institusionele beeld :'n ondersoek na die invloed van beleefdheidstrategieë op institusionele beeld deur gepaarde waarnemings - Du Plessis, Philip (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MPhil (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2007.