Veerkragtigheidsfaktore in enkelouergesinne met 'n volwasse MIV-positiewe kind - Eiman, Ursula (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MA (Psychology))--University of Stellenbosch, 2006.