'n Ondersoek na kinders van 'n kinderhuis se ervaring van hulle sosiale insluiting in 'n plaaslike hoofstroomskool - Marais, Charlotte (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MEd (Educational Psychology))--University of Stellenbosch, 2007.