Liturgie in die spanningsveld tussen die Gereformeerde tradisie en Charismatiese vernuwing binne die konteks van die Verenigende Gereformeerde Kerk in Suider Afrika - Roelfse, Benjamin Charles (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MDiv (Practical Theology and Missiology))--Stellenbosch University, 2007.