'n Ekonomiese analise van die potensiaal van Sutherland as verbouingsarea vir die uitvoer van tulpbolle na Nederland - Du Toit, Werner (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MComm (Business Management))--University of Stellenbosch, 2005.