'n Hermeneutiese besinning oor die relevansie van die legitimasie-verklaring van die NG Kerk vir kontekstuele spreke oor God - Loots, Deone Este (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MDiv (Practical Theology and Missiology))-- Stellenbosch University, 2007.