Gereformeerd én charismaties? : 'n liturgiese ondersoek na kontemporêre tendense in die Nederduitse Gereformeerde Kerk - Van Staden, Neeltje (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MDiv (Practical Theology and Missiology))--Stellenbosch University, 2007.