Die Britse vrywilligerseenheid Steinaecker's Horse in die Anglo-Boereoorlog (1899-1902) : 'n kultuurhistoriese studie - Van Vollenhoven, Anton Carl (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (DPhil (History))--University of Stellenbosch, 2010.